Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille. Toimitusaika 1-3 päivää.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Halloween 2024: Lasten naamiaisasut

Halloween lähestyy kovaa vauhtia, ja nyt on aika suunnitella vuoden jännittävintä päivää, joka on täynnä karkkia tai kepposia – ja tietenkin upeita naamiaisasuja. Etsitkö ainutlaatuista ja hauskaa pukua lapsellesi? Olet tullut oikeaan paikkaan! Toyboxilta löydät parhaat Halloween-naamiaisasut, jotka takuulla tekevät vaikutuksen niin koulussa kuin naapurustossakin.

Suositut Teemat 2024

1. Supersankarit ja pahikset

Supersankarit ovat aina suosittuja, ja tänä vuonna lapsesi voi pukeutua joihinkin tunnetuimmista hahmoista. Meiltä löydät yön ritarin Batmanin, mahtavan Darth Vaderin ja ketterän Spider-Manin. Olipa lapsesi kiinnostunut taistelemaan rikollisuutta vastaan tai levittämään pientä galaktista kauhua, löydät meiltä täydellisen naamiaispuvun.

2. Elokuva- ja TV-hahmot

Anna lasten eläytyä suosikkielokuviinsa ja TV-sarjoihinsa tänä Halloweenina. Ehkä he haluavat astua taikamaailmaan Harry Potterin tai Hermionen kanssa? Vai olisiko joku Ryhmä Hau:n hahmoista kuten KajaSamppa tai Vainu mieluinen valinta? Meillä on myös ihastuttava Pikachu naamiaisasu Pokémon-faneille sekä suosittu Bluey-asu, joka on nopeasti noussut lasten suosikiksi.

3. Gabbyn Nukketalo ja Barbie

Pienemmille lapsille Gabbyn Nukketalo avaa oven taianomaiseen unelmamaailmaan, ja meiltä löydät täydellisen Gabbyn Nukketalo -naamiaisasun, joka herättää tämän maailman henkiin. Barbie-asu taas on ikisuosikki, joka kannustaa lapsia heittäytymään uusiin seikkailuihin ja toteuttamaan rohkeimmatkin unelmansa!

Nopea toimitus

Kun tilaat Toyboxilta, voit aina luottaa nopeaan toimitukseen (1-3 päivää). Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen yli 50 euron ostoksille. Tutustu upeaan valikoimaamme ja löydä täydellinen naamiaisasu lapsellesi jo tänään! Toybox tarjoaa korkealaatuisia lasten naamiaisasuja, jotka tekevät Halloweenista hauskan ja ikimuistoisen.

Happy Halloween! 🎃