Toimitusaika 1-3 päivää. Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Ilmatäytteinen poreallas - kätevä ja edullinen!

Lay-Z-Spa poreallas suomalaisesta verkkokaupasta

Haluatko nauttia rentouttavasta kylpykokemuksesta omalla pihallasi ilman suuria investointeja ja remontteja? Lue lisää ilmatäytteisen Lay-Z-Spa-ulkoporealtaan eduista ja sijoita unelmiesi kesään!

Nopea ja helppo asentaa

Lay-Z-Spa-altaan ylivoimainen etu on se, että se on huippunopea ja helppo asentaa sekä purkaa. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat osat, eikä lisätyökaluja tarvita. Mukana tuleva pumppu täyttää altaan ilmalla ja asennus onkin yleensä valmis vain muutamassa minuutissa. Lay-Z-Span tyhjentäminen käy myös kädenkäänteessä, joten sen voi helposti purkaa kuljetusta tai säilytystä varten.

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin >>

Tukeva rakenne

Lay-Z-Spa-altaat ovat ilmatäytteisiä, mutta niiden seinämät ovat erittäin vahvat ja kestävät. Seinämät on valmistettu rasitustestatusta ja vahvistetusta PVC-materiaalista, joka takaa altaan lujuuden ja kestävyyden. Seinämien mukava pinta tuntuu ylelliseltä ja allas säilyttää muotonsa vuodesta toiseen. Altaan seinämät ovat niin jämäkät, että melkein unohdat, että ne ovat täynnä ilmaa!

Rentouttava vesihieronta

Lay-Z-Spa-hierontajärjestelmässä yhdistyvät lämpimät ja hierovat suihkut, jotka takaavat rentouttavan kylpykokemuksen. Mikä olisikaan parempaa kuin nauttia lämpimästä vesihieronnasta mukavasti omassa kodissasi? Lay-Z-Spa-malliston altaissa on eri hierontajärjestelmiä erilaisiin tarpeisiin. Haluatpa sitten kietoutua lämpimiin kupliin tai kaipaat jännitystä lievittävää selkähierontaa, Lay-Z-Spa-valikoimasta löydät sopivan vaihtoehdon. Altaiden kylpyvesi voidaan lämmittää enintään 40 asteen lämpötilaan.

Helppo pitää puhtaana

Lay-Z-Spa-ulkoporealtaan huolto ei ole aikaa vievää. Altaan pumpussa on integroitu suodatusjärjestelmä, joka yhdessä allaskemikaalien kanssa pitää veden kirkkaana ja puhtaana. Lisää veteen tarvittavia allaskemikaaleja, varmista, että pumpun suodatin on puhdas ja poista irtonaiset roskat allasvedestä – näin helppoa se on!

Tilaa ulkoporealtaiden tarvikkeita >>

Energiatehokas ja helppokäyttöinen

Altaan toimintoja ohjataan helppokäyttöisestä digitaalisesta ohjauspaneelista. Osassa Lay-Z-Spa-altaista on myös sisäänrakennettu WiFi-moduuli, joka mahdollistaa ohjauksen mobiilisovelluksen kautta. Voit ajastaa altaan lämpenemään etukäteen haluamanasi ajankohtana, jolloin sinua odottaa kotiin päästessäsi ihanan lämmin kylpy.

Lay-Z-Spa on markkinoiden energiatehokkain ilmatäytteinen ulkoporeallas. Voit valita, milloin Lay-Z-Span lämmitysjärjestelmä käynnistyy ja altaan lämmitin voidaan ohjelmoida jopa 40 päiväksi etukäteen. Lay-Z-Spassa on lisäksi energiansäästötoiminto, joka sammuttaa lämmityksen automaattisesti, kun allas saavuttaa halutun lämpötilan. Näin voit nauttia kylpylästäsi sinulle sopivina aikoina - samalla kun vältät turhaa energiankulutusta.

Helppo kuljettaa

Miksi rajoittaisit rentoutumisen vain yhteen paikkaan? Toisin kuin perinteiset paljut ja porealtaat, jotka vaativat kiinteän asennuksen, ilmatäytteiset altaat voi kuljettaa helposti haluttuun paikkaan. Tuo poreallas mökillesi tai nauti kylpyläelämyksestä omalla pihallasi. Valinta on sinun!

Bestway on yli 10 vuoden kokemuksella ja innovatiivisella tuotekehityksellä maailman johtava puhallettavien ulkoporealtaiden valmistaja. Toyboxilla on Suomen laajin Bestway Lay-Z-Spa-valikoima! Tutustu ja etsi suosikkimallisi eri muotojen, kokojen ja värien joukosta.Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sinun käyttötarpeisiisi ja pihallesi sopivimman altaan!