Toimitusaika 1-3 päivää. Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Lay-Z-Spa ulkoporealtaat - innovatiivista ja kestävää teknologiaa

 

Mikään ei voita rentouttavaa spa-elämystä pitkän päivän päätteeksi. Lay-Z-Span kaikki osat lämpöpumpusta designiin sisältävät innovatiivista teknologiaa, joka tekee kyseisistä ulkoporealtaista kestävän valinnan rentoutumiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Drop Stitch -materiaali tarjoaa lujuutta ja kestävyyttä

Lay-Z-Spa seinämät on valmistettu Drop Stitch -materiaalista, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa lujuutta ja kestävyyttä. Toisiinsa sidotut langat kiinnittävät sivuseinämät toisiinsa tukevasti. Tämä materiaali kestää huomattavaa painoa, mutta poreallas on silti kevyt ja helposti siirrettävä. Drop Stitch -teknologia varmistaa, että Lay-Z-Spa pysyy vakaana ja turvallisena käytön aikana.

DuraPlus -kolmikerroksinen vahvistettu materiaali

DuraPlus on kolmikerroksinen vahvistettu materiaali, joka tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja vahvuuden porealtaan rakenteeseen. Tämä innovatiivinen materiaali mahdollistaa ulkoporealtaan muodon säilymisen, vaikka se täytettäisiin ja tyhjennettäisiin useita kertoja. DuraPlus-materiaalin ansiosta Lay-Z-Spa on paitsi kestävä, myös mukava käyttää, mikä parantaa käyttökokemusta ja varmistaa pitkäikäisyyden.

Vakautta tuova palkkirakenne

Lay-Z-Spa:n palkkirakenne on suunniteltu tarjoamaan ylivoimaista rakenteellista vakautta, säilyttäen samalla mukavantuntuisen pinnan. Palkkirakenne varmistaa, että poreallas pysyy vakaana ja turvallisena käytön aikana tarjoten samalla miellyttävän ja ylellisen spa-elämyksen.

Innovatiivinen lämpöpumppu

Lay-Z-Spa:n lämpöpumpussa on digitaalinen ohjauspaneeli, jota on helppo ohjata vaikkapa altaasta käsin. Tämä innovatiivinen järjestelmä lämmittää veden nopeasti ja ylläpitää halutun lämpötilan koko spa-elämyksen ajan. Energiasäästöajastimella porealtaan veden lämpötilan voi säätää 40 päivää etukäteen.


Talvikäyttöisissä altaissa on lisäksi Freeze Shield -toiminto, joka aktivoituu automaattisesti, kun lämpötila laskee alle 6–10 asteen. Tämä toiminto estää veden jäätymisen ja spa-elämyksestä voi nauttia ympäri vuoden.

Altaisiin on saatavilla myös LED-valot, jotka tuovat spa-elämykseen lisää tunnelmaa. Vaihtelevat värit tekevät valaisimista sekä hauskoja että rentouttavia. Erityisesti yökäyttöön suunnitellut värikkäät valot tekevät rentoutumishetkestä unohtumattoman.

Tutustu valikoimaan ja tilaa oma allas pihallesi täältä >>