Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille. Toimitusaika 1-3 päivää.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Lasten joulukalenterit Toyboxilta

Lasten joulukalenterit Toyboxilta

 

Joulukalenteri lapselle tuo päivittäistä iloa ja jännitystä joulukuun jokaiseen päivään. Toyboxin valikoimasta löydät monenlaisia lasten joulukalentereita, jotka tekevät odotuksesta entistäkin jännittävämpää!

Miksi valita joulukalenteri lapselle?

Joulukalenteri on enemmän kuin vain kalenteri; se on tapa tehdä joulun odotuksesta erityinen ja unohtumaton kokemus. Lasten joulukalenterit tarjoavat päivittäin pienen yllätyksen, joka innostaa ja tuo perheen yhteen. Olipa kyseessä lelu, tarra tai muu pieni lahja, jokainen yllätys tekee joulun odotuksesta ikimuistoinen.

Lasten joulukalenterit Toyboxilla

1. Nuket

Toyboxilta löydät kolme erilaista Barbie-joulukalenteria, jotka tarjoavat muotitietoista hauskuutta ja jännittäviä yllätyksiä joka päivä. Valikoimastamme löydät myös Frozen-joulukalenterin, joka vie lapset unohtumattomalle seikkailulle Anna ja Elsan kanssa, tuoden mukaan talven taikaa ja ystävyyden voimaa.

2. Autot

Autofaneille Toybox tarjoaa Disney Cars-joulukalenterin ja Hot Wheels -joulukalenterin, jotka tuovat vauhtia ja jännitystä jokaiseen päivään. Nämä kalenterit sisältävät monia autoaiheisia yllätyksiä, jotka innostavat lapsia leikkimään ja keksimään omia tarinoitaan.

3. Hahmot

Jurassic World -joulukalenteri tarjoaa jännittäviä dinosaurusseikkailuja, paljastaen aidonnäköisiä dinosauruksia, ihmisfiguurin ja osia dinosauruspuiston aitauksen rakentamiseen. Samalla Minecraft-joulukalenteri tuo pikselistä tunnelmaa, sisältäen figuureja, tarvikkeita ja hologrammitarroja. Molemmat kalenterit innostavat lapsia luomaan omia tarinoitaan ja rikastuttavat joulunodotusta hauskoilla yllätyksillä.

4. Rakennus

Pokémon-joulukalenteri on täydellinen valinta Pokémon-faneille, jotka nauttivat hahmojen keräämisestä, rakennusleluista ja jännittävistä seikkailuista. Kalenteri tuo päivittäin uusia yllätyksiä, jotka rikastuttavat leikkejä. Revell pienoismallijoulukalenterit tarjoavat mahdollisuuden luoda ja rakentaa erilaisia malleja, innostaen nuoria rakentajia kehittämään taitojaan ja luovuuttaan.

Tilaa lasten joulukalenterit Toyboxilta

Joulukalenteri lapselle on täydellinen tapa aloittaa joulun odotus. Lasten joulukalenterit Toyboxilla takaavat, että jokainen päivä on täynnä yllätyksiä ja iloisia hetkiä. Tilaa omasi nyt ja valmistaudu viettämään taianomaista joulua! Nopea toimitus 1-3 päivää. Suosituimmat joulukalenterit lapsille myydään nyt.