Toimitustavat ja -kulut

  • Toimitustavat Matkahuollon Pakettipisteisiin, Postin pakettiautomaatteihin, Postin toimipisteeseen tai postikonttoriin. Vaihtoehtoina myös kotiintoimituspalvelu ja Postin rahti.
  • Noutopiste ja postikonttoritoimitus: Matkahuolto 4,90 € / Posti 5,90 €. Ilmainen toimitus yli 50 € noutopistetilauksiin.
  • Toimitamme tilauksesi myös suoraan kotiin hintaan 7,90 €. Ilmainen kotiintoimitus yli 20 kg tuotteille, kuten uima-altaille ja ulkoporealtaille.
  • Verkkokauppamme kassalla Sinulle ehdotetaan Sinun osoitettasi lähinnä olevaa noutopistettä tai lopuksi kotiintoimitusvaihtoehtoa.
  • Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Huolehdit, että puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein tilauksella.
  • Toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää. Uima-altaille toimitusaika pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.
  • Postin automaattipisteet saattavat ruuhkaantua, jolloin paketti toimitetaan lähimpään vapaana olevaan automaattipisteeseen. Joulun aikana suosittelemme kotiintoimitusta.

Toimitustapamme määrittyvät tilauksen painon, jossain tapauksissa laatikon koon, mukaan. Verkkokauppamme ehdottaa sinulle kassalla aina sopivinta toimitustapaa. Mikäli me muutamme toimitustapaa jostain syystä, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

0-20 kg tilaukset toimitamme Matkahuollon Pakettipisteisiin, SmartPost automaatteihin sekä Postin konttoreihin ja asiamiesposteihin. Käytössämme on myös kotiintoimitus kaikille paketeille.

20-35 kg tilaukset toimitamme pääsääntöisesti kotiintoimituksella.

yli 35 kg tilaukset toimitamme suoraan kotiin. Rahdinkuljettaja ottaa tällöin sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi toimitusajan.

Toimitusaika

Matkahuollon pakettipisteisiin, SmartPosteihin ja Postikonttoreihin toimitettavat tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti 1-3 arkipäivässä tavaran varastotilanteesta riippuen. Ruuhka-aikoina, kuten jouluna ja Black Fridayna, toimitukset saattavat viedä vähän pidempään.

Kotiin toimitettavat yli 25 kg tilaukset (kuten isot uima-altaat ja ulkoporealtaat) toimitetaan pääsääntöisesti perille 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimitusaika riippuu osoitteesta, johon tuote toimitetaan. Kotiintoimituksissa rahdinkuljettaja ottaa suoraan yhteyttä tilaajaan ja sopii tuotteen toimituksen yksityiskohdat.

Toybox ei ole vastuussa, jos tilauksen toimittaminen viivästyy kuljetuspalvelusta johtuen tai tilausta ei pystytä toimittamaan siksi, että asiakas on ilmoittanut virheelliset yhteystiedot Toybox verkkokaupalle tai laiminlyö velvollisuutensa ilmoittaa ja päivittää muuttuneet yhteystietonsa, tai ei ole paikalla sovittuna toimitusajankohtana eikä häntä tavoiteta.

Leluissa, peleissä ja palapeleissä lähetämme Matkahuollon tai Postin seurantakoodin sähköpostiinne, kun tilaus lähtee varastoltamme.

Pakettien säilytysajat

Posti ja SmartPost-automaatit säilyttävät paketteja maksutta 7 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan takaisin varastollemme. Perimme tässä tapauksessa palautuksesta aiheutuneet lähetyskulut. Matkahuolto säilyttää paketteja maksutta 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan takaisin varastollemme. Perimme tässä tapauksessa palautuksesta aiheutuneet lähetyskulut.  Matkahuollon pakettiautomaateissa säilytysaika on 7 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan takaisin varastollemme. Perimme tässä tapauksessa palautuksesta aiheutuneet lähetyskulut.