Toimitusmaksu 4,90€. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut Suomeen:

  • Aina ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin
  • Toimitus Postin toimipisteeseen tai postikonttoriin 4,90 €
  • Postin pakettiautomaattitoimitus 4,90 €

Toimitustavat Suomeen:

Toimitustapamme määrittyvät tilauksen painon, jossain tapauksissa laatikon koon, mukaan. Verkkokauppamme ehdottaa sinulle kassalla aina sopivinta toimitustapaa. Mikäli me muutamme toimitustapaa jostain syystä, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.


0-10 kg tilaukset toimitamme SmartPost automaatteihin sekä Postin konttoreihin ja asiamiesposteihin.
11-35 kg tilaukset toimitamme pääsääntöisesti Postin konttoreihin ja asiamiesposteihin.
yli 35 kg tilaukset toimitamme suoraan kotiin. Rahdinkuljettaja ottaa tällöin sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi toimitusajan.

SmartPosteihin ja Postinkonttoreihin toimitettavat tilaukset toimitetaan  pääsääntöisesti 1-3 arkipäivässä tavaran varastotilanteesta riippuen.

  • Jos saamme tilauksesi arkipäivänä klo 13 mennessä, se lähtee pääsääntöisesti varastostamme vielä samana päivänä.
  • Jos saamme tilauksesi klo 13 jälkeen, se lähtee varastostamme pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä.
  • Ruuhka-aikoina, kuten jouluna ja Black Fridayna, toimitukset saattavat viedä vähän pidempään. Pääsääntöisesti Posti toimittaa paketit varastosta lähdöstämme perille 1-3 päivän aikana.

Kotiin toimitettavat yli 35 kg tilaukset (kuten isot uima-altaat ja ulkoporealtaat) toimitetaan pääsääntöisesti perille 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimitusaika riippuu osoitteesta, johon tuote toimitetaan. Kotiintoimituksissa rahdinkuljettaja ottaa suoraan yhteyttä tilaajaan ja sopii tuotteen toimituksen yksityiskohdat.

Toybox ei ole vastuussa, jos tilauksen toimittaminen viivästyy kuljetuspalvelusta johtuen tai tilausta ei pystytä toimittamaan siksi, että asiakas on ilmoittanut virheelliset yhteystiedot Toybox verkkokaupalle tai laiminlyö velvollisuutensa ilmoittaa ja päivittää muuttuneet yhteystietonsa, tai ei ole paikalla sovittuna toimitusajankohtana eikä häntä tavoiteta.

Leluissa, peleissä ja palapeleissä lähetämme Postin seurantakoodin sähköpostiinne, kun tilaus lähtee varastoltamme.

Lisätietoja löydät kohdasta Tietoa meistä "Usein kysyttyä".