Toimitusaika 1-3 päivää. Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Lay-Z-Spa ulkoporealtaan asennus

Lay-Z-Spa ulkoporealtaan asennus

Tarvitsetko apua Lay-Z-Spa ulkoporealtaan asennuksessa? Katso nämä selkeät ohjeet ja vinkit Lay-Z-Spa ulkoporealtaan asentamiseen. Nämä hyödylliset vinkit auttavat sinua saamaan Lay-Z-Spa ulkoporealtaasi käyttöösi mahdollisimman nopeasti ja helposti.

Et tarvitse mitään työkaluja, kun otat Lay-Z-Spa ulkoporeaaltaan käyttöön. Allas tulee kotiin kätevässä paketissa ja paketissa on kaikki, mitä tarvitset käytön aloittamiseen.

1. Lue käyttöopas

Kyllä, tiedämme, että ei kukaan halua lukea ohjeita, mutta ne ovat todella hyödyllisiä ja helpottavat asennusprosessia paljon! Lue käyttöohjeet ja turvallisuusohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja noudata niitä. Oletko hukannut käyttöohjeet? Löydät nämä täältä.

2. Katso asennusvideot

Video on loistava visuaalinen opas, joka auttaa sinua ulkoporealtaasi asentamisessa.

Lay-Z-Spa Airjet ulkoporealtaan asennus: katso täältä
Lay-Z-Spa Airjet Plus ulkoporealtaan asennus: katso täältä
Lay-Z-Spa HydroJet Pro ulkoporealtaan asennus: katso täältä

3. Valitse ulkoporealtaan sijainti

Suosittelemme valitsemaan ulkoporealtaallesi sijainnin, joka on suojattu tuulelta ja auringolta. Varmista, että alusta on suora ja tasainen. Lay-Z-Spa ulkoporeallasta ei saa jättää suoraan auringonpaisteeseen, koska se voi vahingoittaa allasmuovia.

4. Käytä Lay-Z-Spa lattiapeitettä

Lay-Z-Spa lattiapeite suojaa sekä ulkoporeallastasi että alla olevaa maata vaurioilta. Lattiapeite vähentää myös poistuvan lämmön määrää ja auttaa ylläpitämään tasaista lämpötilaa. Lattiapeitteen avulla alennat ulkoporealtaasi lämmityskustannuksia.

5. Älä käytä jatkojohtoa

Lay-Z-Spa pumpuissa on n. 5 metrin kaapeli. Ulkoporeallas on turvallisuussyistä kytkettävä suoraan maadoitettuun pistorasiaan.

6. Lay-Z-Spa kemikaalit ja tarvikkeet

Lay-Z-Span puhtaanapito on yksinkertainen prosessi, kunhan sinulla on käytettävissäsi oikeat kemikaalit ja tarvikkeet. Yhtä tärkeää on varmistaa, että sinulla on puhtaita Lay-Z-Spa suodattimia saatavilla. Lue lisää Lay-Z-Spa ulkoporealtaan huollosta ja puhdistuksesta täällä.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia vinkkejä saat ulkoporealtaasi nopeasti asennettua!