Toimitusaika 1-3 päivää. Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Toybox - toiveet todeksi

Me Toyboxilla toteutamme lapsiperheiden toiveita! Tiedämme, että leikillä on iso merkitys lapsen tasapainoisen kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisessa. Alati kiireisemmässä arjessa lasten perinteistä leikkiä ja janoa uuden oppimiseen pitää tukea. Toybox on helposti tavoitettavissa verkossa siellä missä sinäkin, silloin kun tarvitset.

Olemme panostaneet korkealaatuiseen lelujen, pelien ja palapelien valikoimaan. Kesävalikoimaamme kuuluu korkealaatuiset Bestwayn uima-altaat ja ulkoporealtaat sekä suuri määrä altaille ja rantapäiviin sopivia vesileluja. Valikoimassamme on maailmanlaajuisesti tunnettujen ja arvostettujen tavarantoimittajien leluja ja brändejä, kuten Mattel -valmistajan tuotemerkit Barbie, Hot Wheels ja Fisher-Price, Clementonin palapelit, Revell koottavat pienoismallit ja RC-autot sekä monia muita.

Toybox on vuonna 2018 perustettu suomalainen verkkokauppa, jolle tärkeitä arvoja ovat vastuullisuus, turvallisuus ja elämyksellisyys. Olemme perheiden rehti kumppani ja takaamme aina miellyttävän ja helpon ostokokemuksen nopeilla toimituksilla. Laaja varastomme sijaitsee Kaarinassa, Suomessa.