Toimitusaika 1-3 päivää. Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Sukupuolinormiton nukkesarja

Maailman muuttuessa ympärillämme yhä nopeampaan tahtiin, myös lelut ja leikit muuttuvat niiden mukana. Lelut kuvastavatkin kulttuuria ja kun maailma juhlii syrjimättömyyden myönteisiä vaikutuksia, oli aika nukkesarjalle, joka ei leimaa ihmisiä. Uusi nukkesarja on luotu lasta kuunnellen, asiantuntijoiden ja lääkärien avustuksella. Tärkeintä on kannustaa lasta luovuuteen, ja että hänen leikkiään ei ole etukäteen rajoitettu sukupuoli- tai vaatenormeilla.

Uusi, sukupuolen ilmaisun moninaisuutta tukeva nukkesarja

Mattel julkisti upean, muunneltavan Creatable World-nukkesarjan, joka tarjoaa rajattomasti yhdistelmiä yhdessä lelupakkauksessa. Craetable World rohkaisee lapsia luomaan omia hahmojaan. Sarja sisältää laajan valikoiman vaatteita, lisävarusteita ja peruukkeja, joiden avulla lapset voivat luoda nukesta lyhyt- tai pitkähiuksisen ja pukea sille hameen, housut tai vaikka molemmat. Creatable World ‑sarjassa on kuusi erilaista nukkepakkausta. Ihonvärejä on useita. Jokainen pakkaus sisältää yhden nuken, kaksi hiustyyliä ja loputtomasti stailausmahdollisuuksia. Creatable World ‑nukkejen on tarkoitus olla saman ikäisiä kuin nukeilla leikkivät lapset, jotta lapset voivat samaistua niihin.

Lelut kuvastavat kulttuuria, ja maailman juhliessa syrjimättömyyden myönteisiä vaikutuksia koimme, että oli aika luoda nukkesarja, joka ei leimaa ihmisiä. Olemme havainneet, että lapset eivät halua sukupuolinormien määräävän, millä leluilla leikkiä. Creatable World ‑sarja antaa lasten ilmaista itseään vapaasti. Toivomme, että Creatable World rohkaisee ihmisiä ajattelemaan laajemmin, miten nukeilla leikkiminen voi hyödyttää kaikkia lapsia.

— Kim Culmone, Mattel

Asiantuntijoiden kanssa luotu nukkesarja

Creatable World-nukkesarja on luotu läheisessä yhteistyössä asiantuntijoiden, lasten vanhempien, lääkärien ja ennen kaikkea lasten kanssa. Tarkoitus on antaa lapsille ainutlaatuinen leikkikokemus, jossa hänen luovuuttaan ei rajoiteta etukäteen annettavilla normeilla.