Toimitusaika 1-3 päivää. Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Bestwayn ilmatäytteiset uima-altaat, porealtaat ja hauskat vesilelut

Suomen kesä on täynnä valoisia ja lämpimiä päiviä, joita on ihana viettää yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia kesästä kuin rentoutumalla hierovissa poreissa omassa pihassa? Tai nauttimalla kauniista kesäpäivästä omassa uima-altaassa? Tai suppailemalla luonnon keskellä?

Bestway tunnetaan laadukkaista uima-allasratkaisuista ja uimaleluista, jotka tekevät kesästä unohtumattoman. Toyboxilta löydät Suomen laajimman valikoiman Bestwayn uima-altaita ja ilmatäytteisiä ulkoporealtaita, joista osa on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön.

Monipuolinen valikoima uima-altaita ja tarvikkeita

Bestwayn valikoimasta löytyy eri kokoisia ja eri muotoisia uima-altaita. Uima-altaan koon ja tyypin valintaan vaikuttavat monet eri tekijät, lue lisää valintaoppaastamme. Kaikki altaat ovat helppoja asentaa ja käyttää.

Uima-altaiden lisäksi Toyboxilla on kattava valikoima uima-allastarvikkeita, kuten suodattimia ja pumppuja, allaskemikaaleja, allaslämmittimiä ja puhdistustuotteita, jotka tekevät uima-altaan ylläpidosta ja käytöstä vaivatonta sekä helppoa.

Myydyimmät uima-altaat 2024:

1. BESTWAY UIMA-ALLAS POWER STEEL VISTA 427 X 250 X 100 CM
2. BESTWAY UIMA-ALLAS STEEL PRO MAX 366 X 76 CM
3. BESTWAY UIMA-ALLAS POWER STEEL 488 X 244 X 122 CM

Hauskat vesilelut ja viihdetarvikkeet

Mitä olisikaan kesä ja rantapäivät ilman vesileluja? Valikoimastamme löydät kaiken puhallettavista leluista suuriin vesileikkikeskuksiin, jotka tarjoavat viihdettä ja seikkailua koko perheelle. Vesilelut edistävät myös lasten motorisia taitoja ja luovuutta.

Vesilelut eivät ole pelkästään lapsille; meiltä löydät myös aikuisille suunnattuja tuotteita. Puhallettavat aurinkotuolit ja kelluvat juomapidikkeet tekevät vedessä rentoutumisesta mukavampaa kuin koskaan. Järjestä vesipallo-ottelu ystävien kesken tai nauti auringosta mukavasti kelluen uimapatjalla.

Rentoudu ilmatäytteisessä porealtaassa

Haluaisitko nauttia ylellisestä poreallaskokemuksesta omalla kotipihallasi? Lay-Z-Spa on maailman ensimmäinen siirrettävä premium-luokan spa-allas.Lay-Z-Spa ulkoporealtaat ovat ilmalla täytettäviä, vaikka tukevuudesta päätellen voisi luulla toisinkin. Mukavuuden lisäämiseksi on lattia vuorattu pehmeällä, jaloille miellyttävän tuntuisella päällysteellä. Y-palkkirakenteet ulkoporealtaan seinissä tarjoavat uudenlaista tukea ja vakautta reunaan nojatessa. Ei siis tarvitse pelätä sen horjumista tai huojumista, sillä allas pysyy jäykkänä muuttamatta muotoaan!

Suomen suurimmasta spa-valikoimastamme löydät juuri omaan käyttöösi sopivan altaan. Mikä parasta, allas on niin helppo tyhjentää ja siirtää, että sen voi ottaa mukaan vaikkapa viikonloppureissulle kesämökille.

Myydyimmät ulkoporealtaat 2024:

1. BESTWAY LAY-Z-SPA HONOLULU AIRJET ULKOPOREALLAS
2. BESTWAY LAY-Z-SPA FIJI AIRJET ULKOPOREALLAS
3. BESTWAY LAY-Z-SPA HELSINKI AIRJET ULKOPOREALLAS

Bestwayn laadukkaat tuotteet tekevät kesäpäivistäsi ikimuistoisia perheen. Hanki omasi nyt!