Toimitusaika 1-3 päivää. Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Kuusi vinkkiä pihaleikkeihin

Kuusi vinkkiä pihaleikkeihin

Pihaleikit kutsuvat!

Kevät saapuu ja on aika siirtää leikit pihalle. Meiltä löydät leluja, joiden kanssa lapset viihtyvät pitkään ulkona. Tuntuuko vaikealta keksiä tekemistä? Ei hätää! Me autamme. Tänne olemme keränneet kuusi vinkkiä hauskoja pihaleikkejä varten.

1. Keinu ja kiipeile

Löytyykö pihaltasi puu? Kiinnitä omaan pihapuuhun tukeva, puusta valmistettu keinu tai hämähäkkikeinu. Rohkeimmat lapset voivat köysitikkaita tai kiipeilyköyttä pitkin kiivetä puuhun. Jännittävää, haastavaa ja hauskaa!

2. Järjestä keppihevoskilpailu

Keppihevosratsastuksen suosio jatkuu. Tämä on hauska laji, jota voit harrastaa yksin tai kavereiden kanssa. Järjestä hauska keppihevoskilpailu pihallasi! Kuka pääsee korkeimman esteen yli? Kuka tekee nopeimman kierroksen? Meiltä löydät sekä keppihevoset että kilpailuun ja harjoitteluun tarvittavat esteet.

3. Tutki pihaa polkutraktorilla

Anna lapsesi polkea seuraavaa seikkailua kohti polkutraktorin selässä! Lapsi voi tutkia pihaa sekä kaivaa, lastata ja kuljettaa tavaroita omalla polkutraktorillaan. Meiltä löydät myös Rolly Toys polkutraktoreille tarkoitettuja lisävarusteita, jotka tekevät leikistä vielä hauskemman! Valikoimasta löydät muun muassa lumiauran, vinssin, tukkikauhan ja ääniratin. Perheen pienimmille suosittelemme Rolly Toys potkutraktoria.

4. Pihapelit

Pelaa hauskoja pihapelejä ystäviesi ja perheesi kanssa. Kubb, Mölkky, Kroketti, Renkaan heitto ja Frisbeegolf kuuluvat koko perheen suosikkeihin. Tutustu myös uuteen jalkapallo tikkatauluun ja jalkapallokrokettiin!

5. Pallot ja frisbeet

Heitätkö mieluummin frisbeetä tai potkit palloa? Meiltä löydät monen kokoista palloa ja monta erilaista frisbeetä. Oletko jo tutustunut Wubble Bubble palloihin? Nämä ovat superjoustavia, superkestäviä ja superhauskoja! Heitä, halaa, potkaise tai pompottele – näillä palloilla voi pitää hauskaa monella tavalla!

6. Vesisota

Kun sää lämpenee hieman, on vesisodan aika! Valitsetko vesipyssyn tai vesi-ilmapallot? Meiltä löydät nyt kierrätysmuovista valmistetut Bunch O Balloons vesi-ilmapallot. Bunch O Balloonsilla sidot 100 vesi-ilmapalloa alle minuutissa ja Bunch O Balloons vesipyssyllä voit täyttää vesi-ilmapalloja missä vaan!

 

Tutustu kaikkiin kesä- ja ulkoleluihimme täältä. Tutustu myös laajaan Bestway uima-allas valikoimaamme – kukapa ei unelmoi omasta uima-altaasta?