Turvallisuus

Takaamme asiakkaillemme aina turvalliset tuotteet. Valitsitpa valikoimastamme minkä tahansa tuotteen, voit olla varma, että leikit sujuvat turvallisesti. Toyboxin valikoimissa olevat tuotteet hankitaan vain sellaisilta toimijoilta, joiden toiminta on korkealaatuista ja yleisten lelualan standardien (esim. International Council of Toy Industries) hyväksymää, myös eettisten vaatimusten osalta. Kaikkien Toyboxin tuotteiden on täytettävä alan direktiivien sekä lakien ja asetusten vaatimukset – poikkeuksetta.

Pakkausmerkinnät takaavat, että lelu on valmistettu huolellisesti ja sen turvallisuus on perusteellisesti testattu. 

  CE-MERKINTÄ

Varustamalla lelupakkauksen CE-merkinnällä lelujen valmistaja tai maahantuoja vakuuttaa noudattavansa europaalaista lainsäädäntöä. Lelujen kohdalla tämä merkki viittaa etupäässä lelujen turvallisuutta säätelevään EU-direktiiviin. Luonnollisesti kaikissa pakkauksissamme on CE-merkintä. 

  IKÄÄN LIITTYVÄ VAROITUS 

Tätä helposti tunnistettavaa merkkiä käytetään tällä hetkellä vain leluissa, jotka eivät sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Pakkausmerkintöjen lisäksi näet kaikki tuotteisiimme liittyvät varoitukset myös verkkokauppamme tuotetiedoista, jotta sinun on helppo tehdä valinta turvallisista tuotteista eri ikäisille lapsille.