Toimitusmaksu 4,90€. Ilmainen toimitus yli 50€ noutopistetilauksiin.

0

Ostoskorisi on tyhjä

LELUJA IKÄRYHMITTÄIN

 

Ikäsuositus: 0 kk+

 

Ikäsuositus: 3 kk+

 

Ikäsuositus: 6 kk+

 

Ikäsuositus: 9 kk+

 

Ikäsuositus: 12 kk+

 

Ikäsuositus: 18 kk+

TARJOUS

Little People ajoneuvot nyt 22.90 € (norm. 27.90 €)

Sold out

Sold out

Sold out

SUOSITUT TUOTERYHMÄT

Linkimals lelut


Linkimals on uusi vauvojen lelusarja, jossa eri Linkimals-lelut tunnistavat toisensa ja reagoivat toisiinsa ääni- ja valotehostein. Lelut opettavat myös lapsia mm. numeroita, muotoja ja värejä. Ikäsuositus: 9kk +

Mega Bloks


Suurikokoiset rakennuspalikat ovat suunniteltu pienille käsille. Niihin on helppo tarttua ja niitä on helppo yhdistellä. Luova ja kehittävä rakentelu tarjoaa vauvalle viihdykettä pitkäksi aikaa! Ikäsuositus: yli 1-vuotiaille.

4 LELUA VAUVAN ENSIMMÄISELLE VUODELLE

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Leikkimatot


Puuhamatot ja leikkikaaret aktivoivat ja viihdyttävät vauvaa lähes ensihetkistä lähtien. Erilaiset värit, muodot ja materiaalit stimuloivat vauvan aisteja ja kehittävät motorisia taitoja.

Valikoimastamme löydät laadukkaat ja monipuoliset Fisher-Price leikkimatot, jotka tukevat sekä selällään että vatsallaan leikkivää vauvaa. Puuhamatolla lapsi voi leikkiä, katsella ja tutkia erilaisia leluja, jotka ovat kiinnitetty eri puolille mattoa.

Sold out

Sold out

Sold out

KIDS WHO PLAY TOGETHER, STAY TOGETHER!

SUOSITUT LELUT JUURI NYT

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

ToyBox Baby

Toybox on panostanut vauvojen leluihin valitsemalla kumppanikseen valmistajia, jotka panostavat tuoteturvallisuuteen. Turvallisuuden lisäksi vauvojen leluissa erityisen tärkeää on lelujen ja lastentarvikkeiden kirkkaat värit, hauskat muodot ja iloiset äänet, jotka auttavat lapsia kehittymään ja kasvamaan. Kehittävät ja toiminnalliset lelut innostavat lapsia tutkimaan ja leikin ohessa oppii monia ihmeellisiä asioita. ToyBox Baby-sivulta löydät vauvoille ja taaperoille tarkoitettuja leluja.

Valikoimassamme on erityisen iso valikoima toiminnallisia leluja vauvoille, kuten puuhamattoja ja lelukaaria, pehmeitä ensikirjoja, ensipalapelejä, helistimiä ja puruleluja. Lasten lelumme alkavat ikärajattomista tuotteista aina taaperoikäisiin asti. Pääset helposti valitsemaan tuotteita ikäkuukausien tai ikävuosien mukaan tämän sivun yläosassa. Päätoimittajamme on Fisher-Price, jonka valmistamat lasten lelut tuntevat kaikki lapsiperheet.