Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille. Toimitusaika pääsääntöisesti 1-3 päivää.

0

Ostoskorisi on tyhjä

21.11.2022-27.11.2022

BLACK WEEK

HUIPPUTARJOUKSIA

NOPEA TOIMITUS

JOHTAVAT TUOTEMERKIT

TURVALLISET LELUT

WOW, MIKÄ HINTA!

LOPPUUNMYYTY
LOPPUUNMYYTY
LOPPUUNMYYTY
LOPPUUNMYYTY
LOPPUUNMYYTY
LOPPUUNMYYTY
LOPPUUNMYYTY
LOPPUUNMYYTY
LOPPUUNMYYTY
LOPPUUNMYYTY
LOPPUUNMYYTY
LOPPUUNMYYTY

AUTOT

NUKET

PELIT

BLACK WEEK 2022

Black Friday ja Cyber Monday ostospäivät ovat kunnon startti lelujen jouluostoksille! Tänä vuonna tarjoamme leluja huikealla alennuksella koko viikon! Black Week-lelujen alennuksiin on valittu parhaat brändit ja tuotteet, joista riittää lapsille riemua pitkäksi aikaa. Tältä sivulta löydät Toyboxin huikeat Black Week tarjoukset - luvassa mahtavia lelu-tarjouksia!

Black Friday, eli Musta perjantai on kiitospäivän jälkeinen päivä, ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Black Fridayn ajankohta vaihtelee vuosittain ja osuu tänä vuonna perjantaille 25.11.2022. Black Friday ostospäivä on yleistynyt myös Suomessa, ja monessa kaupassa nähdään silloin huikeita tarjouksia. Black Friday on myös ympäri maailman laajentunut yhden päivän tarjouksista jopa viikon kestäviksi tarjouspäiviksi.Toyboxilla vietetään Black Weekiä, jolloin voit ostaa suosittuja leluja alennettuun hintaan - koko viikon ajan. Eikä siinä vielä kaikki! Seuraavana maanantaina 28.11. jatketaan Cyber Monday -tarjousten merkeissä.

Toyboxin Black Week tarjousten joukosta löydät erinomaisen valikoiman joululahjaksi sopivia leluja lapsille.

Laita päivät kalenteriin! Black Week 2022 alkaa maanantaina 21.11.2022. Black Friday 2022 osuu perjantaille 25.11.2022.

Toyboxin Black Week-tarjoukset julkaistaan maanantaina 21.11.2022. Tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.