Huonekalut, ajoneuvot

Uutuuksia

BARBIE 60TH ANNIVERSARY CAREER DOLL -LENTÄJÄ

Sold out
BARBIE 60TH ANNIVERSARY CAREER DOLL -PALOMIES

Sold out
BARBIE 60TH ANNIVERSARY CAREER DOLL -TOIMITTAJA

Sold out
BARBIE 60TH ANNIVERSARY CAREER DOLL -URHEILIJA

Sold out

Vanhempi, näin voit auttaa

Vinkit lapsen rauhoittumiseen

Hektisessä ja digitaloisoituneessa arjessa on entistä tärkeämpää opettaa lapsille läsnäolon ja rauhoittumisen taitoja. Ympäröivä maailmamme on täynnä virikkeitä, multitaskaamista ja teknologiaa, jotka välittävät lapsille stressiä ja keskittymishäiriöitä. Keräsimme yhteen muutamia vinkkejä, joiden avulla opettaa lapsille pienin askelin rauhoittumista ja kiitollisuutta.

Vanhempi, näin voit auttaa

Vinkit lapsen itsetunnon kehittämiseen

Lapsen täyttäessä 5 vuotta, monet lapset, erityisesti tytöt, alkavat kehittää itselleen rajoituksia. He lakkaavat uskomasta, että heistä voisi olla mihin vain. Lue vinkkimme, miten voit vanhempana tukea lapsesi itsetunnon kehitystä sekä auttaa heitä alati uskomaan unelmiinsa.

SEURAA MEITÄ

Facebookissa

"Tilasin kauttanne pari barbinukkea ja haluan sanoa kiitokseni erittäin hyvästä asiakaspalvelusta. Paketti tuli kotiovelle todella nopeasti tilauksen tekemisestä. Homma hoitui niin kuin pitääkin."

Marjo

Joulukuussa 2018

"Teillä on myynnissä sellaisia Barbi-uutuuksia, joita en ole nähnyt missään muualla! Itseäni kiinnostavat vähän erilaiset, mutta kauniit Barbiet, niitä vaaleita perusbarbeja saa joka paikasta."

Linda

Tammikuussa 2019

"Iso kiitos. Toinenkin paketti saapui jo perille.

Olittepa nopeita!Lastenlasten joulu on nyt turvattu!"

Timo

Joulukuussa 2018

Barbie - voit olla mitä tahansa!

Tiesitkö, että Barbie on toiminut jo yli 200 eri ammatissa? Erilaiset uranuket toimivat kannustavana esimerkkinä leikkijöilleen, miten heistä voi tulla isona mitä vain he haluavat! Me panostimme tänä syksynä erityisen paljon Barbien erilaisiin uranukkeihin, jotka keräsimme yhteen paikkaan.

Maaliskuu 7.2019

Upeat, kurvikkaat Barbie-nuket

Barbie toimivat entistä parempina roolimalleina lapsillesi, sillä Barbie-nukkeja on saatavilla jo usealla eri vartalotyypillä sekä ihonvärillä. Keräsimme yhteen kaikki kurvikkaat ja etniset nuket, joita on valikoimassamme.

Maaliskuu 7.2019

Miten Barbie-nukke sai alkunsa?

Ikuinen supertähti, Barbie-nukke, viettää syntymäpäiviään ja täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Barbien tarkka syntymäpäivä on 9.3.1959. Iästään huolimatta lukuisat tyylin ja ulkomuodon vaihdokset ovat pitäneet Barbien nuorena ja nykyaikaisena. Miten maailman suosituimman lelun tarina sai alkunsa?

Maaliskuu 7. 2019

Barbie symboloi tyttöjen vapautta

Barbie-nukke on itsevarma ja itsenäinen nainen, jolla on harvinaislaatuinen kyky nauttia elämästä ja säilyttää silti ikuisesti viehätysvoimansa. Mitä leikit Barbien seurassa oikeasti symboloivat? Oletko huomannut, että Barbie-valikoima on laajentunut ja monipuolistunut erityisesti nukkejen ulkomuodon suhteen?

Uutiskirje

Uutuuksia, alennuksia ja inspiraatiota lahjatoiveisiin

Kiitos!
This field is required