Meiltä löydät aina Barbie uutuudet ensimmäisenä!

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

UUTUUS

BARBIE TOTALLY HAIR DOLL

Barbie Totally Hair -nukke on jälleen täällä! Barbie Totally Hair -nukke on ikoninen, sillä hän on historian eniten myyty Barbie-nukke. Nukke nähtiin ensimmäistäkertaa vuonna 1992 ja silloin hänellä oli kaikkien aikojen pisimmät hiukset, jotka ulottuivat varpaisiin asti.Useita erilaisia, myydään erikseen.

UUTUUS

BARBIE CUTIE REVEAL WINTER SPARKLE

Avaa paketti ja löydä kaunis talvinen eläin! Riisu pehmoinen eläinpuku ja selvitä, kuka sen alta paljastuu! Barbien-nukella on yllään kimalteleva teemaan sopiva asu ja mukana on 10 hauskaa yllätystä, joista kaksi vaihtaa väriä. Useita erilaisia, myydään erikseen.

Uudet Barbie Totally Hair Doll nuket ovat täällä!

Avaa paketti ja löydä aivan supersöpö eläinhahmo! Mikä nukke yllättää sinut?
Pieni Barbie Extra Mini on vähintään yhtä näyttävä kuin esikuvansa!

Suuntaa ulkoilmaan Barbien kanssa ja leiki hauskoja retkeilyleikkejä!


Avaa paketti ja löydä aivan supersöpö eläinhahmo! Barbie Cutie Reveal nukke on erinomainen lahja kaikille Barbien ystäville!

Barbie yllättää jälleen! Poista maali Barbien päältä lämpimällä vedellä ja ylläty, minkä Barbie nuken saat!

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Uudet Barbie Totally Hair Doll nuket ovat täällä! Loihdi lukemattomia erilaisia kampauksia Barbie-nukelle, jolla on extra-pitkät hiukset.
Barbie Extra nuket ovat EXTRA rohkeita!

Barbien maailmassa kaikki on mahdollista, ja nämä upeat nuket eivät pelkää erottautua joukosta. Barbie Extra nuket vievät muodin aivan uudelle tasolle ylellisillä kampauksilla, rohkeilla värivalinnoilla ja leikkisällä ilmeellä. Jokaisella nukella on trendikkäät asusteet, jotka tekevät asukokonaisuudesta Extra häikäisevän. Myös Barbie Extra nuken lemmikki on pukeutunut hauskoihin asusteisiin.
Suosittelemme

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Barbie Loves Ocean

Barbie rakastaa merta ja haluaa osallistua sen suojeluun. Tämän myötä kaikki Barbie Loves Ocean nukkejen tyylikkäät vaatteet ja asusteet ovat valmistettu kierrätetyistä materiaaleista!

Barbie Loves Ocean!

Barbie rakastaa merta ja haluaa osallistua sen suojeluun. Tämän myötä kaikki Barbie Loves Ocean nukkejen tyylikkäät vaatteet ja asusteet ovat valmistettu kierrätetyistä materiaaleista!


Miten Barbie-nukke sai alkunsa?

Ikuinen supertähti, Barbie-nukke, sai alkunsa 9.3.1959 ja on täten jo 61-vuotias.Tiedätkö, miten maailman suosituimman lelun tarina sai alkunsa?

Ikuinen supertähti, Barbie-nukke, sai alkunsa 9.3.1959 ja on täten jo 61-vuotias. Iästään huolimatta lukuisat tyylin ja ulkomuodon vaihdokset ovat pitäneet Barbien nuorena ja nykyaikaisena. Tiedätkö, miten maailman suosituimman lelun tarina sai alkunsa?Barbie symboloi tyttöjen vapautta

Barbie-nukke on itsevarma ja itsenäinen nainen, jolla on harvinaislaatuinen kyky nauttia elämästä ja säilyttää silti ikuisesti viehätysvoimansa. Mitä leikit Barbien seurassa oikeasti symboloivat?

Mitä leikit Barbien seurassa oikeasti symboloivat? Oletko huomannut, että Barbie-valikoima on monipuolistunut erityisesti nukkejen ulkomuodon suhteen?


"Tilasin kauttanne pari barbinukkea ja haluan sanoa kiitokseni erittäin hyvästä asiakaspalvelusta. Paketti tuli kotiovelle todella nopeasti tilauksen tekemisestä. Homma hoitui niin kuin pitääkin."

Marjo

 

"Teillä on myynnissä sellaisia Barbi-uutuuksia, joita en ole nähnyt missään muualla! Itseäni kiinnostavat vähän erilaiset, mutta kauniit Barbiet, niitä vaaleita perusbarbeja saa joka paikasta."

Linda

 

"Iso kiitos. Toinenkin paketti saapui jo perille.

Olittepa nopeita!Lastenlasten joulu on nyt turvattu!"

Timo

 

SEURAA MEITÄ

Sosiaalisessa mediassa

Uutiskirje

Uutuuksia, alennuksia ja inspiraatiota lahjatoiveisiin

Kiitos!
This field is required