Meiltä löydät Barbie uutuudet aina ensimmäisenä!

Sold out

Sold out

Sold out


Vuoden Barbie joulukalenterit ovat vihdoinkin täällä!

Hauskat Barbie Lapsenvahti leikkisetit!

JOULUKALENTERIT 2021

Vuoden Barbie joulukalenterit ovat vihdoinkin täällä!

Sold out

Sold out

Sold out


Barbie yllättää jälleen! Poista maali Barbien päältä lämpimällä vedellä ja ylläty, minkä Barbie nuken saat!

Sold out

Sold out

Sold out

Sold outBarbie Extra nuket ovat EXTRA rohkeita!

Barbien maailmassa kaikki on mahdollista, ja nämä upeat nuket eivät pelkää erottautua joukosta. Barbie Extra nuket vievät muodin aivan uudelle tasolle ylellisillä kampauksilla, rohkeilla värivalinnoilla ja leikkisällä ilmeellä. Jokaisella nukella on trendikkäät asusteet, jotka tekevät asukokonaisuudesta Extra häikäisevän. Myös Barbie Extra nuken lemmikki on pukeutunut hauskoihin asusteisiin.
Suosittelemme

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out
Sold out

Barbie symboloi tyttöjen vapautta

Mitä leikit Barbien seurassa oikeasti symboloivat? Oletko huomannut, että Barbie-valikoima on monipuolistunut erityisesti nukkejen ulkomuodon suhteen?

Barbie-nukke on itsevarma ja itsenäinen nainen, jolla on harvinaislaatuinen kyky nauttia elämästä ja säilyttää silti ikuisesti viehätysvoimansa. Mitä leikit Barbien seurassa oikeasti symboloivat?


Miten Barbie-nukke sai alkunsa?

Ikuinen supertähti, Barbie-nukke, sai alkunsa 9.3.1959 ja on täten jo 61-vuotias.Tiedätkö, miten maailman suosituimman lelun tarina sai alkunsa?

Ikuinen supertähti, Barbie-nukke, sai alkunsa 9.3.1959 ja on täten jo 61-vuotias. Iästään huolimatta lukuisat tyylin ja ulkomuodon vaihdokset ovat pitäneet Barbien nuorena ja nykyaikaisena. Tiedätkö, miten maailman suosituimman lelun tarina sai alkunsa?Paljon onnea KEN
60 vuotta!

Paljon onnea Ken 60 vuotta!

Mattel julkaisi ensimmäisen Ken nuken vuonna 1961. Juhlavuoden kunniaksi Ken on sonnustautunut suosituimpiin, vuosien takaisiin muotilookkeihinsa.

Saatuaan satoja toiveita poikaystävästä Barbielle, Mattel julkaisi ensimmäisen Ken nuken vuonna 1961. juhlavuoden kunniaksi Ken on sonnustautunut suosituimpiin, vuosien takaisiin muotilookkeihinsa. Mikä on suosikkisi?


Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

"Tilasin kauttanne pari barbinukkea ja haluan sanoa kiitokseni erittäin hyvästä asiakaspalvelusta. Paketti tuli kotiovelle todella nopeasti tilauksen tekemisestä. Homma hoitui niin kuin pitääkin."

Marjo

 

"Teillä on myynnissä sellaisia Barbi-uutuuksia, joita en ole nähnyt missään muualla! Itseäni kiinnostavat vähän erilaiset, mutta kauniit Barbiet, niitä vaaleita perusbarbeja saa joka paikasta."

Linda

 

"Iso kiitos. Toinenkin paketti saapui jo perille.

Olittepa nopeita!Lastenlasten joulu on nyt turvattu!"

Timo

 

SEURAA MEITÄ

Sosiaalisessa mediassa

Uutiskirje

Uutuuksia, alennuksia ja inspiraatiota lahjatoiveisiin

Kiitos!
This field is required